Gulvvedlikehold

Gulvpolish gir et vakkert gulv, men beskytter også gulvet mot slitasje og gir et langt mer effektivt og kostnadsbesparende renhold.

Gulvvedlikehold med polishbehandling

Det er viktig med en polishbehandling av de fleste typer harde gulv. Ikke bare blir det enklere for renholdsarbeideren i den daglige rengjøringen, men gulvpolish beskytter også gulvet mot slitasje og gir et langt mer effektivt og kostnadsbesparende renhold.

Vi bruker kvalitets gulvpolish, som har en lang holdbarhet hvis den vedlikeholdes og rengjøres på en riktig måte.

Ønsker du å vite mer om vedlikehold av gulv og behandling av vinyl og linoleum med gulvpolish, kontakt oss her!

High speed polering av gulv
Med jevne mellomrom, kan det være lurt å vedlikeholde polishen på gulvet. Dette gjøres gjerne med en high speed poleringsmaskin enten tørt eller som en spray polish, dette henter opp igjen glansen, samtidig som det skaper en hardere og mer holdbar overflate. Vi har maskiner og kompetanse for polering av polish behandlete gulv, kontakt oss her!

Se bilder fra før og etter i en barnehage i bilde samlingen under.
Det ble lagt på en polishfjerner, etter at den har fått virke en stund, skures gulvet og "suppen" suges opp med en vannsuger. Etter grundig skylling av linoleum eller vinylgulvet får det tørke skikkelig. Etter det påføres grunner og flere lag med toppstrøk, som gir en ekstra blank og hard overflate.

We use cookies
Vi bruker Cookies